Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Техногенна безпека підприємств молочної галузі(2016) Безушко, Олеся Василівна; Слободян, Ольга ПетрівнаПричини техногенного отруєння людей, тварин і рослин. The causes of man-made poisoning of people, animals and plants.Документ Безпека підприємств молочної галузі(2012) Савченко, Олександра Олексіївна; Слободян, Ольга ПетрівнаЗначна кількість підприємств харчової і переробної промисловості в технологічному процесі використовують отруйні речовини - аміак, хлор, мінеральні кислоти. В роботі розглянуті основні причини, що можуть призвести до надзвичайних ситуацій техногенного характеру на підприємствах молочної галузі. A large number of food processing industry and in the process using toxic substances - ammonia, chlorine, mineral acids. In work describes the main causes that can lead to man-made emergencies in dairy industry.Документ Запобігання виникненню небезпек на підприємствах молочної галузі(2014) Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра АнатоліївнаПроводився аналіз небезпеки підприємства молочної галузі на основі розгляду його стан, визначенні можливих аварійних ситуацій, в тому числі і малоймовірних. Визначали наявність небезпечних речовин і матеріалів, небезпечних режимів роботи як обладнання, так і технологічних блоків.