Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Рис як сировина для безглютенових харчових продуктів(2013) Скидан, В. О.; Гуріна, Олена Олександрівна; Соболь, Микола ІвановичВикористання пророщеного зерна рису при виготовленні харчових продуктів для хворих на целіакію надасть можливість значно підвищити ефективність їх вживання. Тому метою дослідження було вивчення фізико-хімічних показників сортів рису та визначення можливості виробництва солоду з вітчизняних сортів рису як сировини для аглютенових харчових продуктів. The use of sprouted grains of rice in the manufacture of foods for celiac disease will greatly improve the efficiency of their application. Therefore the aim of the study was to investigate the physico-chemical parameters of rice varieties and determine the feasibility of domestic malting varieties of rice as raw material for a gluten-free foods.