Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні підходи до використання надземної частини буряків
    (2014) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
    Результати власних досліджень, аналіз експериментальних даних зарубіжних та вітчизняних учених свідчать, що в надземній частині трьох підвидів буряків - столового, цукрового, кормового - міститься значна частина білку (від 1,5 до 3,1%), причому вона переважає вміст білку у коренеплодах. The results of their research, the analysis of the experimental data of foreign and national scientists suggest that the overground part three subspecies of beets - table, sugar, feed - contains a significant portion of the protein (1.5 to 3.1%), and it dominates the protein content in roots.
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна оцінка протеїнової складової зеленої маси рослин різних культур
    (2014) Солодко, Лілія Миколаївна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Зелена маса досліджених рослин вирізняється значними кількостями повноцінного за амінокислотним складом білку, тому вона є перспективним джерелом для отримання широкого спектру білковмісних продуктів та збагачувачів. The green mass of plants examined significant amounts of valuable features for amino acid composition of protein, so it is a promising source for a wide range of products and bilkovmisnyh dresser.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання черемші для отримання білковмісних концентратів
    (2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
    Дано оцінку харчової та біологічної цінності черемші, на підставі чого зроблено висновок про доцільність її використання при виробництві продуктів з підвищеним вмістом білку. There was given an estimation of nutritional and biological value of ramset. This has become a basis for a conclusion about the expedience of its usage in production of foodstuffs with increased content of proteins.