Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання білків рослинного походження в м'ясній промисловості(2014) Мозоль, Юлія Василівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Степаненко, Інна ОлександрівнаПотреба суспільства у збільшенні обсягів продовольства та нові економічні умови ставлять перед харчовою промисловістю питання, пов'язані з комплексною переробкою сировини, удосконаленням техніки та розробкою прогресивної технології, освоєнням нетрадиційних видів сировини, випуском нових видів харчових продуктів. The need for society to increase the volume of food and new economic conditions pose food industry issues related to complex processing of raw materials, improvement of technology and the development of advanced technology, the development of unconventional raw materials, production of new food products.