Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології сиркової пасти, збагаченої пряно-ароматичною сировиною(2018) Стеценко, Наталія Олександрівна; Хрупчик, Анна ВасилівнаМетою роботи є удосконалення технології сиркової пасти, збагаченої часником, кропом та насінням кунжуту, стабілізованої внесенням агар-агару. Було визначено оптимальне співвідношення рослинних компонентів і молочної основи, що забезпечують максимальне наближення вмісту амінокислот у продукті до еталонного білку, високі значення інтегрального скору нутрієнтів, а також приємні органолептичні властивості. На підставі вивчення фізико-хімічних і органолептичних показників рослинних компонентів розроблені рецептура та спосіб виробництва сиркової пасти оздоровчого призначення. The aim of the work is to improve the technology of curd paste, enriched with garlic, dill and sesame seeds, stabilized by making agar-agar. It was determined the optimal ratio of plant components and dairy base, providing the maximum approximation of the content of amino acids in the product to the reference protein, high values of the integral nutrient rate, as well as pleasant organoleptic properties. Based on the study of physico-chemical and organoleptic indicators of plant components, a formulation and method for the production of health-improving curd paste has been developed.Документ Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Пастовенська, Анна ОлегівнаПротягом останніх років спостерігається досить високий попит на споживання сиркових мас. Така їх популярність зумовлена високою харчовою цінністю, поживними властивостями, а також органолептичними показниками. In recent years there has been quite a high demand for cheese mass consumption. Such popularity is due to their high nutritional value, nutritional and organoleptic characteristics.