Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи створення пастили лікувально-профілактичного призначення
    (2019) Коберник, Інна Віталіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Фізіологічна дія пастили «Яблуко-бузина» полягає у тому, що пектинові речовини забезпечують виведення з організму пестицидів, іонів важких металів, радіоактивних елементів, не порушуючи при цьому природного бактеріологічного балансу організму. Комплекс БАР бузини, який в основному представлений фенольними сполуками, забезпечить антиоксидантну дію продукту. The physiological effect of the apple-elderberry paste is that pectic substances excrete pesticides, heavy metal ions, and radioactive elements from the body without disturbing the body’s natural bacteriological balance. The complex Elder BAS, which is mainly represented by phenolic compounds, will provide an antioxidant effect of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами
    (2015) Стеценко, Наталія Олександрівна; Примачик, Євгенія Анатоліївна
    Однією із визначальних рис нинішнього етапу розвитку суспільства є те, що проблема збереження здоров’я населення, збільшення тривалості життя кожного індивіда перестала бути сферою уваги лише біології та медицини, і посіла значне місце в розвитку новітніх харчових технологій. One of the main features of the current stage of development of society is that the problem of maintaining health, increasing life of each individual ceased to be the only focus of biology and medicine and took an important place in the development of new food technologies.