Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вплив бамбукової клітковини на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршевих систем та органолептичні показники готових виробів
    (2019) Гречко (Крепак), Вікторія Віталіївна; Страшинський, Ігор Мирославович
    Метою нашої роботи було удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів з використанням бамбукової клітковини та дослідження її впливу на вологозв'язуючу здатність (ВЗЗ). як одну з важливих характеристик функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем та органолептичних показників готових виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту напівфабрикатів з добавками рослинного походження
    (2012) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович
    Основною метою м’ясної галузі є задоволення потреб населення у високоякісних м’ясних продуктах, розширення асортименту продукції, впровадження ресурсозберігаючих технологій, спрямованих на здешевлення продукції та вирішення проблеми збалансованого харчування людини. З метою розширення асортименту м’ясних виробів, а саме заморожених напівфабрикатів в роботі представлена розробка продукту з використанням добавок рослинного і тваринного походження. The main purpose of the meat industry is to meet the needs for high quality meat products, expansion of the product range, the introduction of resource-saving technologies designed to reduce the cost of production and the problem of balanced nutrition. In order to expand the range of meat products, such as frozen food in work presents the development of a product using supplements of plant and animal origin.