Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив швидкості обертання приводного валу м’ясорубки на вологозв’язуючу здатність фаршів з м’яса курятини
    (2015) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Будова м’ясної тканини - її фізико-хімічні показники, а також конструктивні параметри обладнання мають вплив на процес подрібнення м’ясної сировини з курятини, які в свою чергу впливають на якість отриманого фаршу, а саме на вологозв’язуючу здатність (ВЗЗ). Даний показник здійснює вплив на споживні властивості готових січених виробів, величину втрат при тепловій обробці та вихід продукції. The structure of the meat tissue - its physical and chemical properties and equipment design parameters have influence on the chopping raw meat chicken, which in turn affect the quality of the meat, namely the ability Vologozv'yazuyuchiy (VZZ). This indicator influencing consumer properties of finished products in January, the magnitude of losses by heat treatment and yield.