Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні наукові напрямки у технології холодних солодких страв(2023) Колісніченко, Катерина; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент НАССР в закладах ресторанного господарства(2020) Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаЕфективним методом гарантування безпеки харчових продуктів є використання науково-обґрунтованої системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP. Впровадження такої системи передбачається за допомоги оцінки і контролю потенційно небезпечних факторів, які впливають на виготовлення безпечної продукції. Тому в закладах ресторанного господарства відповідно до вимог законодавства України розробляється та впроваджується система HACCP, як система контролю якості та управління безпечністю харчової (ресторанної) продукції.