Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування попередньої теплової обробки тістових заготовок, як методу підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів при випіканні хлібобулочних виробів(2015) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичНа основі аналізу складових теплового балансу пічного агрегату та витрат енергоресурсів на ділянках виробництва хлібобулочних виробів визначені шляхи підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів. Предметами дослідження є тепломасообмінні процеси, які відбуваються при випіканні хлібобулочних виробів та витрати енергії на дані процеси.Документ Вплив відносної вологості на процес гігротермічної обробки тістових заготовок(2014) Германчук, Андрій Іванович; Хоменко, Олег; Левицький, Володимир; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичПідвищення відносної вологості середовища робочої камери в зоні гігротермічної обробки призводить до збільшення тривалості конденсації вологи на поверхні тістової заготовки та кількості сконденсованої пари за рахунок підвищення температури точки роси, інтенсифікації прогріву поверхневих і внутрішніх шарів тістової заготовки. Increase the relative humidity of the environment in the area of the working chamber hihrotermichnoyi treatment leads to an increase in the duration of condensation on the surface of the dough piece and the number of condensed vapor by raising the dew point temperature, intensification of warming surface and inner layers of the dough piece.