Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання харчових концентратів у харчуванні військовослужбовців(2015) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта АльбертівнаВійськовослужбовці мають значні фізичні та нервово-психічні навантаження, тому саме правильно організоване і повноцінне харчування має одне з найважливіших значень для забезпечення їхнього здоров’я, витривалості та високої боєздатності. В мирний час енергозатрати військовослужбовців коливаються в межах 3500—4500 ккал на добу, але в умовах бойових навчань або воєнних дій вони значно вищі та можуть становити більш ніж 5700 ккал на добу. Soldiers have significant physical and neuro-psychological stress, so it is properly organized and nutrition is one of the most important values for their health, endurance and high readiness. In peacetime military power inputs ranging 3500-4500 calories a day, but during the military exercises or military action are much higher and can be more than 5700 calories a day.Документ Використання фруктових та овочевих порошків для виробництва кукурудзяних паличок(2014) Дем'яненко, Інна Вікторівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта АльбертівнаВ Україні популярність продуктів харчування швидкого приготування зростає з кожним роком. Понад 40 % населення вживають екструдовані харчові концентрати, зокрема сухі сніданки й комбіновані продукти. Асортимент таких продуктів досить широкий для різних верств населення, але актуальним залишається питання підвищення харчової та біологічної цінності таких виробів. Саме тому дослідження ринку та пошук шляхів розробки нових видів комбінованих екструдованих продуктів високої якості на даний час є досить актуальною проблемою. In Ukraine popularity food fast food is growing every year. Over 40% of the population use extruded food concentrates, including cereals and fodder products. The range of products is wide enough for a diverse population, but remains relevant issue of increasing food and biological value of these products. That is why market research and finding ways to develop new types of composite extruded high quality products nowadays is very topical issue.Документ Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління(2008) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна ІванівнаНа основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності.