Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Способи кількісного визначення дубильних речовин чаю(2021) Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта АльбертівнаВ роботі проаналізовано класичні та новітні методи визначення дубильних речовин в рослинній сировині. Описані проблеми, які виникають під час аналізів та шляхи їх вирішення. Представлені фотометричні методи аналізу, зазначені їх переваги над іншими методами, можливості застосування та доведена їх ефективність. Classical and modern methods of determining tannins in vegetable raw materials are analyzed in the thesis. The problems that arise during the analyzes and ways to solve them are described. Photometric methods of analysis are presented, their advantages over other methods, application possibilities and their effectiveness are proven.Документ Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаїв(2019) Руденко, Олександр; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта АльбертівнаРобота присвячена дослідженням та порівнянню хімічного складу різних видів перцю. Надані рекомендації щодо використання пряної сировини в технології ароматизованих чаїв. The article is devoted to the study and comparison of the chemical composition of different types of pepper. Recommendations on the use of spicy raw materials in the technology of flavored teas are given.Документ Дослідження дифузії мінеральних речовин для екстрактів чаю(2017) Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта АльбертівнаВ роботі представлено вплив процесу екстрагування чаю зеленого та чорного проведених за оптимальних умов на зміни К, Na, Cа, Mn, Mg, Fe та Cu . Доведено, що збільшення температури екстрагування сприяє підвищенню виходу досліджуваних мінеральних речовин. The paper presents the influence of tea and green tea extraction process carried out under optimal conditions on changes in K, Na, Ca, Mn, Mg, Fe, and Cu. It is proved that an increase in the extraction temperature promotes an increase in the yield of the investigated mineral substances.Документ Аналіз якості чайної продукції(2018) Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта АльбертівнаВ роботі представлено порівняльний аналіз якості чаю зеленого та чорного торгових марок: «Аhmad», «Акбар», «Тянь- Шань» згідно нормативної документації. The paper presents a comparative analysis of the quality of green and black tea brands: "Ahmad", "Akbar", "Tien Shan" according to the normative documentation.