Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Амарантова олія як добавка до моркв'яно-яблучного пюре(2014) Черчович, Олександра; Точкова, Оксана ВасилівнаДосліди показали, що додавання амарантової олії в порівнянні з соняшниковою призводить до більш повільного наростання кислотності з часом і вказує на антиоксидантну активність даного продукту. Experiments have shown that the addition of Amaranth oil compared with sunflower leads to a slower increase of acidity with time and indicates the antioxidant activity of the product.Документ Гідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосування(2008) Мельник, Оксана Петрівна; Точкова, Оксана Василівна; Манк, Валерій ВеніаміновичПроведено аналіз сучасних гідроколоїдів, їх значення в технологічних процесах. Рекомендовано алгоритм вибору гідроколоїдів для різних харчових продуктів. Analysis of modern hydrocolloids, and their importance in industrial processes. Recommended selection algorithm hydrocolloids for different foods.