Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Оперативний контролінг в харчовій промисловості(2023) Тур, Олеся ВасилівнаРозглянуто контролінг на підприємстві, в т.ч. харчової промисловості, виділено основні види контролінгу: оперативний і стратегічний та досліджено їхню сутність. Значну увагу приділено інструментам оперативного контролінгу таким як: бюджетуванню, діагностиці фінансово-господарського стану підприємства, аналізу відхилень, CVP –аналізу, ABC-аналізу, функціонально-вартісному аналізу. Controlling at the enterprise was considered, including food industry. The main types of controlling are highlighted: operational and strategic, and their essence is investigated. Considerable attention is paid to operational controlling tools such as: budgeting, diagnosis of financial and economic condition enterprise, analysis of deviations, CVP analysis, ABC analysis, functional cost analysis.