Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання рослинних олій підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства(2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана ІванівнаЗапропонована технологія забезпечує не тільки більш повний перехід у олію з рослинної сировини гідрофільних біологічно активних речовин, а й речовин середньої полярності, що дозволяє отримати новий продукт з поліпшеними властивостями. The proposed technology provides not only a complete shift in oil of plant material hydrophilic bioactive substances and substances and medium polarity, which provides a new product with improved properties.Документ Коріандр як біологічно цінна рослинна сировина(2015) Гулевата, Марина Анатоліївна; Усатюк, Світлана ІванівнаНаціональний університет харчових технологій із напрямків розвитку сучасної харчової промисловості є різноманітних кетчупів, соусів, майонезів, які надають традиційним стравам унікального смаку. На сьогодні актуальним є розширення асортименту цих продуктів внесенням до їх рецептури спецій та прянощів із рослинної сировини, які сприяють покращенню роботи залоз внутрішньої секреції організму людини. National University of Food Technologies of the areas of the modern food industry is different ketchups, sauces, mayonnaise, providing unique taste traditional dishes. In the immediate task is to expand the range of products making their recipe of spices from plant materials that enhance the endocrine glands of the human body.Документ Дослідження термінів придатності до споживання рослинної олії, підвищеної біологічної цінності(2014) Задкова, Олександра Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаДослідним шляхом було встановлено термін придатності купажованої олії до споживання, який складає 3 місяці з дати розливу. Термін придатності встановлювали за пєроксидним числом, проводячи визначення у сировині та купажованій олії. Empirically been set expiration date Blended oils for human consumption, which is 3 months from the date of bottling. Expiration date set for pyeroksydnym number, spending determination in raw materials and Blended oils.