Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження показників якості напою на основі молочної сироватки(2015) Шляхтова, Анастасія Володимирівна; Усатюк, Світлана ІванівнаЗабезпечення споживачів якісними харчовими продуктами є проблемою усіх розвинених країн світу. На сьогодні розроблюється багато функціональних напоїв на основі сироватки, до складу яких вводять різні натуральні рослинні соки. Напої на сироватці є доступними за ціною для більшої частини населення. Providing consumers with quality food is a problem of all developed countries. Today is developed many functional beverages based on whey, which is injected into the various natural vegetable juices. Drinks in serum is affordable for most people.Документ Створення безалкогольного напою на основі молочної сироватки з додаванням рослинних соків(2014) Помін, Марина Валеріївна; Усатюк, Світлана ІванівнаСтаттю присвячено питанням розробки напоїв з використанням вторинної сировини. Ця стаття становить інтерес для безалкогольної промисловості, спрямованої на розширення асортименту напоїв на основі молочної сироватки та рослинних соків. Як рослинну сировину було обрано журавлину та моркву. Моделювання інгредієнтного складу напою проводили, враховуючи фізіологічну потребу людини у вітаміні С. Article deals with the development of beverages using recycled materials. This article is of interest to soft drinks industry, aimed at expanding the range of beverages based on whey and vegetable juices. As the plant material was chosen cranberries and carrots. performed modelling of component composition of the drink, considering human physiological need for vitamin C.