Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників безпеки продукту з волоського горіха
    (2015) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана Іванівна
    Дефіцит білків у раціоні - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним із шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білкової сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet - one of the main problems of the modern diet. One way to eliminate this problem is to use vegetable protein materials in food production.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу НВЧ-обробки на якість олії з волоського горіха
    (2012) Демчина, Галина Любомирівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Ковальчук, І. С.; Михальчук, Дарина Миколаївна
    У результаті проведених досліджень встановлено, що ефективність вилучення олії залежить від підготовки горіхів. НВЧ-обробка зволожених горіхів сприяє вилученню олії і дозволяє збільшити її вихід на 30 %. As a result of studies found that the efficiency of extraction of oil depends on the preparation of nuts. Microwave wet processing of nuts contributes to seizure oil and can increase its output by 30%.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання білкових продуктів з ядер волоського горіха
    (2014) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана Іванівна
    Виробництво білкових продуктів з волоського горіха дозволить розширити сучасний ринок харчових продуктів, виступить альтернативою виробництву продуктів з високим вмістом білка тваринного походження. Отриманий продукт має високу біологічну та харчову цінність, є незамінним джерелом амінокислот, його можна вживати, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими харчовими продуктами. Production of the protein products of walnut will expand the current food market, will deliver an alternative to the production of foods high in animal protein. The resulting product has a high biological and nutritional value, is an indispensable source of amino acids, it can be used both in pure form and in combination with other foods.