Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Застосування вівсяного концентрату у виробництві хліба(2016) Топтун, Юлія Сергіївна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаГоловним недоліком сучасних технологій переробки сільськогосподарської сировини і виробництва харчових продуктів являється неминуче зниження в них всього комплексу поживних речовин.Документ Дослідження впливу клітковини волоського горіха на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів(2014) Онищук, Марина; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаДослідження присвячені вивченню впливу клітковини волоського горіха на структуру тіста, його властивості та показники якості хліба. Встановлено оптимальне дозування клітковини у кількості 5%. The research devoted to studying the effect of fiber on the structure of the walnut paste, its properties and quality parameters of bread. The optimum dosage of fiber in an amount of 5%.Документ Дослідження впливу рідкого напівфабрикату «Аром Левен» на перебіг технологічного процесу та якість хліба(2013) Білоус, О. П.; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаВ роботі досліджено вплив рідкої закваски «Аром Левен» на якість хліба із пшеничного борошна. В результаті проведених досліджень встановлено, що використання рідкого напівфабрикату сприяє покращенню фізико-хімічних та органолептичних показників та подовжує термін зберігання готових виробів. In this paper, the effect of liquid leaven "Aroma Leven" on grain quality of wheat flour. As a result of the studies found that the use of liquid intermediate product improves the physical, chemical and organoleptic characteristics and extends the shelf life of finished products.