Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення
    (2013) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Розроблений продукт характеризується не тільки високою біологічною ефективністю, а й біологічною цінністю. Рівень засвоюваності білка в ньому складає 99%. Розроблений нами комбінований харчовий продукт може бути рекомендований до добового раціону людини і зарахований в ряди оздоровчих харчових продуктів. The developed product is characterized not only by high biological efficiency, but also biological value. The level of digestibility of protein in it is 99%. We have developed a combined food product can be recommended to the daily human diet and enlisted in the ranks of health food products.