Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості використання цільнозернового пшеничного борошна в технології продуктів оздоровчого призначення(2019) Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна; Миколів, Іван МихайловичНаведено переваги використання продуктів з цільнозернового борошна в раціонах харчування. Проаналізовано різні види цільнозернового пшеничного борошна, що представлені на ринку України.The advantages of using wholemeal flour products in diets are given. Different types of whole wheat flour presented on the Ukrainian market are analyzed.Документ Дослідження впливу режимів сушіння на якісні показники різних сортів чаю(2013) Шемчук, Ю. В.; Миколів, Іван Михайлович; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна