Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення соусу, збагаченого порошком шпинату
    (Чемер, Ю. Розроблення соусу, збагаченого порошком шпинату / Ю. Чемер, І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 42–43., 2020-11) Чемер, Юлія Павлівна; Гойко, Ірина Юріївна
    Проведено удосконалення рецептури соусу на основі купажу соняшникової, оливкової, кунжутної олій з використанням порошку зі шпинату. The recipe of the sauce was improved on the basis of a blend of sunflower, olive, sesame oils with the use of spinach powder.