Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Ефективність дезінфікуючого засобу «Каморан» щодо розвитку слизоутворювальних бактерій у виробництві цукру(2015) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Нечипор, Тетяна Миколаївна; Чорна, Тетяна МиколаївнаЕкспериментально встановлено високу ефективність дезінфекційного засобу «Каморан» за витрат діючої речовини 0,002 – 0,004% щодо слизоутворювальних бактерій. Доведено, що засіб «Каморан»сприяє зменшенню втрат сахарози від розкладання, сприяє підвищенню виходу та покращенню якостi бiлого цукру.Документ Шляхи оптимізації структури споживання води у бурякоцукровому виробництві(2015) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Чорна, Тетяна МиколаївнаВпровадження запропонованих способів водопідготовки та водоочищення у виробництво дозволить значно покращити показники якості технологічних вод, мінімізувати або повністю виключити споживання свіжої води з природних водоймищ, і відповідно, суттєво знизити негативний вплив цукрових заводів на навколишнє природне середовище. Implementation of the proposed methods of water treatment in production will significantly improve the quality of process water, minimize or completely eliminate the consumption of fresh water from natural reservoirs, and therefore significantly reduce the negative impact of sugar factories on the environment.Документ Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із застосуванням флокулянту ПГМГХ(2014) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Тетеріна, Світлана МиколаївнаЕкстрагування сахарози з бурякової стружки є однією з основних стадій бурякоцукрового виробництва, від ефективності проведення якої залежить повнота вилучення сахарози та технологічна якість одержаного екстракту. Чистота дифузійного соку в значній мірі залежить від вмісту в ньому нецукрів, в тому числі високомолекулярних сполук , тому першочерговим завданням при вилученні сахарози з бурякової стружки є одержання соку високої чистоти за рахунок меншого переходу в екстракт високомолекулярних сполук, зокрема пектинових речовин. The extraction of sucrose from beet chips is one of the main stages of sugar beet production, the efficiency of which depends on the completeness of extraction of sucrose and technological quality of the resulting extract. Clean juice largely depends on the content in the netsukriv, including Macromolecular as a priority when removing sucrose from beet chips is to obtain high purity juice due to the smaller transition to extract high-molecular compounds, including pectin.Документ Вплив якості цукрових буряків на технологічні показники соків та продуктів у виробництві білого цукру(2014) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Касян, Ірина МиколаївнаПроцес технологічного перероблення коренеплодів цукрових буряків, уражених збудниками кагатної гнилі, пов'язаний з труднощами, що виникають внаслідок хімічних перетворень високомолекулярних сполук та накопичення пектинових речовин у дифузійному соку. Тому важливим питанням є вивчення впливу кагатної гнилі, спричиненої окремими видами збудників, на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. The process of technological processing of sugar beet roots infected with pathogens kahatnoyi rot associated with difficulties arising from chemical reactions Macromolecular and accumulation of pectin in the juice. Therefore, an important issue is to study the effect kahatnoyi rot caused by certain types of pathogens, the technological parameters of diffusion and purified juice.