Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Система управління якістю в складі автоматизованої системи управління хлібопекарським підприємством(2011) Ельперін, Ігор Володимирович; Швед, Сергій Миколайович; Шаруда, Світлана СергіївнаВ даній доповіді розглядається необхідність впровадження системи управління якістю у складі автоматизованої системи управління на підприємствах хлібопекарської галузі. In this report the need to implement a quality management system in automatic control systems in enterprises bakery industry.Документ Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи(2012) Шаруда, Світлана Сергіївна; Ельперін, Ігор ВолодимировичОсобливістю хлібопекрського виробництва як об'єкта системного аналізу є функція не лише вироблення продукцїї, а й поставки її в роздрібну мережу за графіком і в заданій кількоєті та асортименті. Від динаміки реалізації хліба залежить добова програма хлібокомбінату, що впливає на структуру управління.Виникає необхідність створювати моделі технологічного процесу з метою його оптіімізації, які б враховувши динамічний характер взаємодії різних підсистем. Feature a bakery production facility system analysis is a function not only of production, but also its delivery to retailers on time and in a specified quantity and range. The dynamics of the implementation depends on the daily bread bakery program, which affects the structure of governance. There is a need to create a model of the process in order to optimize it, which would take into account the dynamic nature of the interaction of different subsystems.