Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в Україн
    (2015) Шевела, Яна Сергіївна
    У теперішній час на світовому ринку можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу, що створює здорове конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості пропонованої продукції та послуг, вивченню і задоволенню смаків споживача і, як результат, збільшенню прибутку. Currently, the global market can be traced existence of various concepts of the restaurant business, creating a healthy competitive environment that improves the quality of the offered products and services, study and meet consumer tastes, and as a result, increase profits.