Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив природних антиоксидантів з насіння на окислення ліпідів і білків у м’ясопродуктах
    (2022) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Шевченко, Тетяна Петрівна
    Ультрафіолетове випромінювання, кисень повітря та проміжні радикали відіграють важливу для окислювальних реакцій, які впливають на ненасичені жирні кислоти, білки та інші компоненти м’ясопродуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Забезпечення зменшення втрат маси при зберіганні вторинної білковмісної сировини
    (2013) Галенко, Олег Олександрович; Шевченко, Тетяна Петрівна
    Основною метою даної роботи є розробка оптимальних режимів зберігання вторинної білковмісної сировини, а саме субпродуктів II категорії, для зменшення їх втрат при охолодженні і заморожуванні. А також забезпечення збереження їх свіжості у відповідності з органолептичними, хімічними, мікробіологічними і гістологічними вимогами свіжості м’яса.
  • Ескіз
    Документ
    Хіміко-технологічні характеристики м'яса перепелів та перспективи його промислового використання
    (2014) Шевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Іжевська, Діана Анатоліївна
    В останні роки одним з перспективних напрямків птахівництва, який розвивається у фермерських господарствах є розведення перепелів для отримання як м'яса так і яєчних продуктів. In recent years, one of the most promising areas of poultry, which is developed on farms are breeding quail to get as meat and egg products.
  • Ескіз
    Документ
    Хіміко-технологічні показники м'яса перепелів та перспективи його використання
    (2014) Шевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Єленець, Юлія Анатоліївна; Гармаш, Дмитро Вікторович
    Розроблена технологія фаршированих запечених перепелів з бальзаміком, може бути використана не тільки в закладах кулінарії, айв промислових масштабах. Оскільки даний продукт характеризується високою якістю і оригінальністю, тому він користуватиметься широким попитом у споживачів. На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень було подано заявки на патенти України. The technology stuffed roasted quail with balsamic vinegar can be used not only in cooking schools, Ive an industrial scale. Since this product has high quality and originality, so he will use in great demand among consumers. On the basis of theoretical and experimental studies were filed patent applications Ukraine.