Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія отримання та використання купажованих жирових основ для виробництва спредів(2014) Вінніченко, Інна; Шеманська, Євгенія Іванівна; Манк, Валерій ВеніаміновичСучасне виробництво продуктів харчування перейшло на нову ступінь розвитку, коли продовольча програма повинна вирішувати проблему задоволення не тільки потреб населення в окремих харчових продуктах, але і забезпечувати їх збалансованість за основними нутрієнтами. Modern food production moved to a new stage of development when food program should solve the problem not only meet the needs of the population in some foods, but also to ensure their balance on the basic nutrients.Документ Розробка технології спредів підвищеної біологічної цінності(2014) Вінніченко, Інна; Шеманська, Євгенія Іванівна; Манк, Валерій ВеніаміновичВстановлена перспективність і доцільність виробництва спредів збалансованого жирнокислотного складу, які збагачені комплексом функціональних інгредієнтів. Installed viability and feasibility of producing a balanced fatty acid composition of spreads that are enriched with a set of functional ingredients.