Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток ринку кави і кавових напоїв з огляду економічної кризи спричиненої пандемією COVID 19
    (2022) Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
    У роботі розглянуті причини зниження споживання кави викликані впливом економічної кризи спричиненої пандемією COVID 19, яка вплинула на обмеження імпортних поставок кави, а також занепадом сегмента HoReCa. Показано, що розроблення нових кавових напоїв являється дуже перспективним з огляду на ринок кави та функціональних напоїв. Основною перспективною сировиною для розроблення технологій кавових напоїв є солодові екстракти зернових культур. The reasons for the decline in coffee consumption due to the economic crisis caused by the COVID 19 pandemic, which affected the restriction of coffee imports, as well as the decline of the HoReCa segment. It is shown that the development of new coffee drinks is very promising given the market of coffee and functional drinks. The main promising raw materials for the development of coffee beverage technologies are malt extracts of cereals.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив пандемії COVID-19 на розвиток ринку кави і кавових напоїв
    (2022) Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    У роботі розглянуті причини зниження споживання кави викликані впливом економічної кризи спричиненої пандемією COVID 19, яка вплинула на обмеження імпортних поставок кави, а також занепадом сегмента HoReCa. Показано, що розроблення нових кавових напоїв являється дуже перспективним з огляду на ринок кави та функціональних напоїв. Основною перспективною сировиною для розроблення технологій кавових напоїв є солодові екстракти зернових культур. The reasons for the decline in coffee consumption due to the economic crisis caused by the COVID 19 pandemic, which affected the restriction of coffee imports, as well as the decline of the HoReCa segment. It is shown that the development of new coffee drinks is very promising given the market of coffee and functional drinks. The main promising raw materials for the development of coffee beverage technologies are malt extracts of cereals.