Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Плоди глоду - як сировина для продуктів лікувально-профілактичного призначення(2021) Євчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичАналіз сучасного стану недостатнього використання біоантиоксидантів рослинного походження, глід можна розглядати як плодову культуру невичерпних можливостей, яка заслуговує на всебічне подальше вивчення. Доведено, що сушіння плодів глоду є ефективним способом консервування із збереженням біологічної цінності сировини. Отримані сухі плоди глоду є цінним джерелом поживних речовин антиоксидантної дії.Документ Дослідження якості консервованих томатів(2021) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Іванишина, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичПри консервуванні томатів відзначено зниження в 1,1…1,3 рази суми цукрів, а аскорбінової кислоти втрачається в 1,3-1,6 рази залежно від сорту. Незалежно від зниження каротину, аскорбінової кислоти і суми цукрів смакові якості консервованих плодів залишаються досить високими, коефіцієнт цукристості склав 42,2…51,3.Документ Перспективи використання плодів глоду для виготовлення продукції лікувально-профілактичного призначення(2021) Євчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичАналіз сучасного стану недостатнього використання біоантиоксидантів рослинного походження, глід можна розглядати як плодову культуру невичерпних можливостей, яка заслуговує на всебічне подальше вивчення. Доведено, що сушіння плодів глоду є ефективним способом консервування із збереженням біологічної цінності сировини. Отримані сухі плоди глоду є цінним джерелом поживних речовин антиоксидантної дії.