Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спиртова барда як цінна сировини для виробництва комбікормів(2021) Тракало, Тетяна Олександрівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Левіщенко, Марина МиколаївнаПісля-спиртова барда є побічним продуктом спиртового виробництва. Для спиртового виробництва барда є проблемою, тому що це відходи, котрі потрібно утилізувати. Якщо ж розглянути після-спиртову барду як сировину для виробництва кормових сумішей та комбікормів – то вона є вагомою складовою, як з точки зору кормової цінності, так, і з точки зору економічної ефективності. Post-alcoholic bard is a by-product of alcohol production. For alcohol production bard is a problem because it is a waste that need to be disposed of. If we consider the post-alcohol bard as a raw material for the production of feed mixtures and compound feeds - it is important component, both in terms of fodder value and in terms of economic efficiency.Документ Дослідження сухої кукурудзяної після спиртової барди(2021) Тракало, Тетяна Олександрівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Левіщенко, Марина МиколаївнаПісляспиртова барда є побічним продуктом спиртового виробництва. Для спиртового виробництва барда є проблемою, тому що це відходи, котрі потрібно утилізувати. Якщо ж розглянути після-спиртову барду як сировину для виробництва кормових сумішей та комбікормів – то вона є вагомою складовою, як з точки зору кормової цінності, так, і з точки зору економічної ефективності. Post-alcoholic bard is a by-product of alcohol production. For Bard's alcohol production is a problem because it is a waste that is needed utilize. If we consider the post-alcohol bard as a raw material for production feed mixtures and compound feeds - it is an important component, both in terms of fodder value, yes, and in terms of economic efficiency.Документ Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління(2008) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Янюк, Тетяна ІванівнаНа основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності.