root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Fursik, Oksana
1
search.filters.author.Stelmakh, Valeriia
1
search.filters.author.Strashynskyi, Igor
Ключові слова
search.filters.subject.oxidative processesfractions
1
search.filters.subject.blood sausages
1
search.filters.subject.iron deficiency
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Fursik, Oksana
×
Ключове слово: search.filters.subject.oxidative processesfractions
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Intensity of fatty oxidative processesfractions of blood sausages
(
2021
)
Strashynskyi, Igor
;
Fursik, Oksana
;
Stelmakh, Valeriia
Показати більше
Iron deficiency is one of the most common pathologies of modem humanity. According to the WHO, iron deficiency is observed in more than 1.5 billion people, including about 500 million people with iron deficiency anemia.
Показати більше