root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Pylypiva, Catherine
1
search.filters.author.Shevchenko, Vasily
Ключові слова
search.filters.subject.gastronomic phenomena
1
search.filters.subject.innovative experiences
1
search.filters.subject.molecular gastronomy
1
search.filters.subject.гастрономический феномен
1
search.filters.subject.гастрономічний феномен
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2014
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Pylypiva, Catherine
×
Ключове слово: search.filters.subject.gastronomic phenomena
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Food for Tomorrow
(
2014
)
Shevchenko, Vasily
;
Pylypiva, Catherine
Показати більше
Molecular Gastronomy blends physics and chemistry to transform the tastes and textures of food. The result? New and innovative dining experiences.
Показати більше