Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Підготовка сировини для виготовлення паштетів(2024) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Полоз, Денис Сергійович; Гармаш, Анна ВікторівнаПаштети є популярним харчовим продуктом завдяки своїй ніжній текстурі та багатому смаку. Основною складовою їх якості є правильно підготовлена м’ясна сировина, від якої залежить смак, аромат, структура і харчова цінність готового продукту. Технологічний процес підготовки сировини включає кілька важливих етапів, кожен із яких потребує ретельного виконання для досягнення високої якості паштету.Документ Дослідження сухої кукурудзяної після спиртової барди(2021) Тракало, Тетяна Олександрівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Левіщенко, Марина МиколаївнаПісляспиртова барда є побічним продуктом спиртового виробництва. Для спиртового виробництва барда є проблемою, тому що це відходи, котрі потрібно утилізувати. Якщо ж розглянути після-спиртову барду як сировину для виробництва кормових сумішей та комбікормів – то вона є вагомою складовою, як з точки зору кормової цінності, так, і з точки зору економічної ефективності. Post-alcoholic bard is a by-product of alcohol production. For Bard's alcohol production is a problem because it is a waste that is needed utilize. If we consider the post-alcohol bard as a raw material for production feed mixtures and compound feeds - it is an important component, both in terms of fodder value, yes, and in terms of economic efficiency.