Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Кава з прянощами: огляд(2024) Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі запропоновано виробництво напівфабрикату з прянощами, який вносять в ємність (резервуар) для молока в кавових машинах. Таким чином, відбувається його підігрівання, спінення та подача в чашку кави. Доведено, що виробництво напівфабрикату з прянощами призначеного для кавових машин відкриває нові перспективи для гастрономічних вражень, що може призвести до збільшення попиту на кавові продукти.Документ Determination of factors influencing the quality of a hot coffee drink(2022) Kuzmin, Oleg; Popyk, Oleg; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Polyovyk, VolodymyrThe specified influence factors have methodological importance of the problem that is under consideration and requires multifaceted research in the practice of restaurant service technologies in the aspect of making hot coffee drinks.