Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Формування динамічних баз знань на основі адаптивної резонансної теорії при керуванні якістю хлібопекарської продукції(2017) Паньков, Дмитро ВасильовичРозглянуто створення баз знань динамічної експертної системи для управління якістю хлібопекарської продукції, адаптованої до виникнення нештатних ситуацій, визваних високою лабільністю показників якості сировини та перебігом технологічних процесів. Consider creating a dynamic knowledge base of expert system to manage quality bakery products, adapted to the emergence of emergency situations dictated by high lability indicators of quality raw materials and course processes.Документ Побудова бази знань експертної системи якості хлібопекарського виробництва: онтологічний підхід(2017) Паньков, Дмитро Васильович; Кишенько, Василь ДмитровичПобудова бази знань експертних систем з використанням онтології при наявності стандартизованого словника концептів предметної області хлібопекарського виробництва. Building a knowledge base of expert systems using ontologies in the presence of a standardized vocabulary domain concepts bakery production