Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Environmental aspects of the Hotel business(2018) Marshalenko, MariannaEnvironmental aspects of the Hotel business are revealed.Документ Разработка систем мотивации персонала в отельном бизнесе на примере гостиницы «Опера»(2014) Левченко, Алина Олеговна; Кравцов, Сергей СтаниславовичОдна из главных задач предприятий различных форм собственности и сфер деятельности – поиск эффективных способов управления трудом, обеспечивающих активизацию человеческого фактора и достижение наилучших производственных результатов. В условиях динамичного развития гостиничного бизнеса Украины резко возрастает необходимость поиска путей повышения эффективности использования трудового потенциала гостиниц. Решающим фактором повышения результативности деятельности людей является их мотивация. One of the main tasks of enterprises of various forms of ownership and spheres of activity is the search for effective ways of managing labor, ensuring the activation of the human factor and achieving the best production results. In the dynamic development of the hotel business in Ukraine, there is a sharp increase in the need to find ways to increase the efficiency of using the labor potential of hotels. The decisive factor in increasing the effectiveness of people's activities is their motivation.Документ Проблеми та перспективи впровадження інноваційних рішень в діяльність сучасних готельних підприємств(2013) Плаксієнко, Вікторія Дмитрівна; Розметова, Олена ГригорівнаВ умовах жорсткої конкуренції готелі змушені шукати нові шляхи підвищення привабливості та доступності своїх послуг. Недооцінка інноваційного управління в діяльності вітчизняних готельних підприємств призвела до зниження рівня їх конкурентоспроможності, порушення принципів і методів управління, зниження якості готельних послуг. In a competitive hotels have to find new ways to improve the attractiveness and accessibility of its services. Underestimating innovation in management of domestic hotel companies has led to a decrease in their competitiveness, violation of the principles and methods of management, reducing the quality of hotel services.Документ E-menu for food orders in the hotel rooms(2015) Ryabenka, Anastasia; Drokina, NinaE-menu is a system of orders, allowing the visitor to get acquainted with the assortment, which is offered by the department of «Food and Beverage» using your tablet or mobile application without the help of the waiter.Документ Digital signage - інноваційні технології в готельному господарстві(2015) Ліфіренко, Олена Сергіївна; Шабанова, Ілона ІгорівнаНова техніка та обладнання у декілька разів полегшують роботу готелів та ресторанів, завдяки їй збільшується потенціал та рейтинг закладів. Гості можуть отримати більше інформації яка їм необхідна завдяки текстовим і графічним відео роликам.Документ Економічні проблеми готельного бізнесу(2012) Коваль, Ольга АндріївнаВикористання альтернативних джерел теплопостачання та сучасних систем опалення дозволить вивести готельний бізнес на світові економічні рівні послуг.Документ Закордонний досвід та тенденції дизайну в оформленні готелів(2014) Миць, Юлія ВасилівнаСучасні готелі розумно адаптовані до швидких соціальних змін з творчими рішеннями. Для конкурування на арені готельного бізнесу управлінцям необхідно не лише розробляти ряд надаваних послуг, але і дизайнерські рішення закладу розміщення, використовуючи найяскравіші тенденції в дизайні інтер'єру сьогодення.