Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Організація харчування студентів(2020) Рибас, Є. І.; Лисенко, М. І.; Корецька, Ірина ЛьвівнаДоцільно збільшувати кількість закладів ресторанного господарства у ВНЗ України, проводити організаційні заходи щодо зменшення черг за рахунок встановлення додаткових ліній роздачі та збільшення обслуговуючого персоналу.Документ Координація мети керування, як засіб економії енергії багатоасортиментного виробництва(2015) Іващук, Вячеслав ВіталійовичЗ підвищенням вартості енергії до виробничих комплексів пред’являються більш жорсткі вимоги, що спонукає наукове товариство до роботи над проектами, які досі не мали комерційної привабливості. В сучасних виробничих умовах вже не є достатнім підтримувати технологічний регламент процесу, необхідним є його супроводження. With increasing cost of energy to industrial complexes imposed more stringent requirements, prompting the scientific community to work on projects that have not yet had the commercial appeal. In modern production conditions are not sufficient to maintain production schedules process, it is necessary to support it.Документ Оптимізація енерговитрат та підвищення якісних показників в транспортних операціях(2015) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій ОлександровичВажливим чинником проектування технологічних ліній є мінімізація енерговитрат для переміщення вантажів. Визначити раціональні умови переміщення вантажів можливо за допомогою математичного моделювання на основі силового аналізу руху вантажу. An important factor in the design of production lines is to minimize the energy moving. Define rational-moving conditions possible using mathematical modeling based on power analysis of the movement of cargo.Документ Шляхи зменшення енерговитрат у пакувальному обладнанні(2013) Якимчук, Микола Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович; Гавва, Олександр МиколайовичЗнадобилось трохи більше п’ятнадцяти років, щоб в Україні повністю змінилось відношення до упаковки, як у виробників так і в покупців. Таке переродження людської свідомості викликано насамперед появою сучасних видів упаковки, виготовлених із новітніх матеріалів на сучасному обладнанні.Документ Раціональні режими різання харчових продуктів(2013) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій ОлександровичВ харчовій промисловості нарізаються продукти, які мають однорідну або складну багатошарову структуру. Процес різання для кожного випадку має багато відмінностей. In the food industry cut products that are homogeneous or complex multi-layer structure. The process of cutting each case has many differences.Документ Аналіз харчування військовослужбовців Збройних Сил України(2014) Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаВстановлено, що на стан здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України впливають такі фактори як організація харчування (не збаланованість раціону) і характер діяльності (тяжкість і напруженість праці). Established that the health of the Armed Forces of Ukraine influenced by such factors as catering (not zbalanovanist diet) and the nature of the (severity and intensity of labor).Документ Енерговитрати при переміщенні вантажу(2014) Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Гуць, Віктор СтепановичОдним з шляхів підвищення продуктивності праці і зменшення травматизму на підприємствах харчової промисловості, громадського харчування є механізація важкої фізичної праці.