Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Технология получения каротинсодержащих обогатителей
    (2014) Бандуренко, Галина Михайловна; Левковская (Музыка), Татьяна Николаевна
    В работе предложена комплексная ресурсосберегающая технология переработки моркови с получением двух базовых продуктов - сухого каротинсодержащего обогатителя «Каротинка», полученного на основе морковных выжимок и жидкого каротинсодержащего наполнителя «Морковный мед», полученного на основе морковного сока. The paper presents a comprehensive resource-saving technology of carrots to produce two basic products - dry carotenoid enrichener "Karotinka" prepared on the basis of carrot husks and liquid carotenoid-filler "Carrot honey", obtained on the basis of carrot juice.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування антимікробної активності рослинної сировини у технології м’якого морозива
    (2015) Згурський, Андрій Володимирович; Антонюк, Олена Володимирівна
    Незважаючи на стрімкий розвиток харчових технологій і розширення асортименту продуктів із застосуванням комплексних харчових добавок, в інноваційних технологіях все більше переважають поняття «збагачення» та «натуральність». Вказана тенденція зумовлює збільшення попиту на продукти, збагачені рослинними добавками. Подібні натуральні інгредієнти містять біологічно-активні речовини природного походження, можуть проявляти технологічну функціональність і є визнаними мікронутрієнтами. Саме до таких рецептурних складників можна віднести рослинні екстракти та овочеву сировину.
  • Ескіз
    Документ
    Food Additives
    (2014) Shut, Anna
    The use of food additives must be strictly controlled, we should limit their list.
  • Ескіз
    Документ
    Food Flavouring
    (2013) Yurchuk, Lyudmila; Fedorenko, O.
    Flavourings are used as additives to create flavor for food products thay do not have desired flavours.This article gives the information about the advatages abd disadvatages of food flavouring and newest technologies in this domain.