Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив низьких температур на вміст сполук антиоксидантної дії в пророщеному насінні сільськогосподарських культур
    (2016) Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    Відомо, що процес пророщування покращує поживну цінність насіння рослин і зернових культур. Температура є одним з ключових параметрів, що впливає на протікання біохімічних процесів під час пророщування. It is known that the sprouting process improves the nutritional value of plant seeds and cereals. Temperature is a key parameter that affects the biochemical processes during germination.
  • Ескіз
    Документ
    Пророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної дії
    (2016) Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    Насіння соняшнику широко використовується у харчовій промисловості як в Україні, так і у світі. Однак, з даного виду сировини майже не отримують такий цінний продукт, як пророщене насіння, хоча він має надзвичайний потенціал. Sunflower seeds are widely used in the food industry both in Ukraine and in the world. However, this type of material hardly get such a valuable product as germinated seeds, although it has enormous potential.
  • Ескіз
    Документ
    Використання чорноплідної горобини у композиції антиоксидантної дії
    (2016) Кадученко, Алла Володимирівна; Гойко, Ірина Юріївна
    Проблема забезпечення населення продовольством не втрачає актуальності, незважаючи на всі досягнення науково-технічного прогресу. У розвинених країнах світу все більше уваги приділяють не стільки створенню ринку різноманітних і якісних продуктів, скільки зміні структури харчування населення. The problem of providing the population with food does not lose relevance, despite all scientific and technological progress. In the developed world are increasingly focused not only create and market a variety of quality products as the restructuring of nutrition.