Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Технология производства горьких настоек на основе водных концентратов пряно-ароматического сырья
    (2015) Попова, Наталия Викторовна; Рыбачок, Альбина Викторовна; Черный, Валентин Николаевич; Мисюра, Тарас Григорьевич
    В работе приведена инновационная технология производства горькой настойки. Определены и рассчитаны содержания фенольных веществ и витамина С в готовой настойке и процент удовлетворения по этим веществам. The work presents an innovative technology for the production of bitter tinctures. The content of phenolic substances and vitamin C in the finished tincture and the percentage of satisfaction with these substances were determined and calculated.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировини
    (2013) Мельничук, Галина; Корецька, Ірина Львівна
    Популярні сьогодні тонізуючі напої готують на пряно-ароматичній сировині. Вони містять речовини, збудливі, тонізуючі нервову систему, рекомендовані для вживання дорослим. Popular today tonic beverages prepared for aromatic raw materials. They contain substances excitable, nervous system tonic recommended to use an adult.
  • Ескіз
    Документ
    Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів
    (2013) Зозулінська, Яна; Корецька, Ірина Львівна
    На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу проводиться дослідження можливості використання сучасної фітосировини в якості рослинних барвників при виробництві кулінарних виробів. The Department of Food Technology and restaurant business is to study the possibility of using modern fitosyrovyny as vegetable dyes in the production of food products.
  • Ескіз
    Документ
    Пряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типу
    (2013) Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Запропоновано технології фітоолійного та фітоолійного каротиновмісного напівфабрикатів, які залучатимуться до технологічного потоку виробництва соусів емульсійного типу та сприятимуть підвищенню їх харчової цінності. A technology fitooliynoho fitooliynoho karotynovmisnoho and semi-finished products that are involved in the process flow production of sauce emulsion type and will improve their nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикату
    (2012) Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Розроблення нового фіто-олійного напівфабрикату дозволяє отримати соуси емульсійного типу зниженої енергетичної цінності для лікувально- профілактичного харчування завдяки вмісту природних полісахаридів та антиоксидантів в порошку пряно-ароматичної сировини. The development of a new semi phyto-oil emulsion sauces provides a type of low energy value for healthcare food thanks to the natural polysaccharides and antioxidants in aromatic powder materials.
  • Ескіз
    Документ
    Соус оздоровчого призначення на плодово-ягідній основі з додаванням пряно-ароматичної сировини
    (2014) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Шурда, Наталія
    Асортимент сучасних соусів та традиційні технології їх отримання не дозволяють максимально зберегти біологічно активні речовини рослинної сировини, а продукти не завжди відзначаються високими показниками якості. Range of modern and traditional technologies sauces receive them do not allow to preserve the biologically active substances of plant raw materials and products are not always of high quality parameters.
  • Ескіз
    Документ
    Використання плодово-ягідної та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення
    (2014) Шурда, Наталія; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Пюре із аличі, журавлини, яблук і композиційна суміш листя смородини, шипшини та пелюстки суданської троянди містять комплекс біологічно активних речовин (вітамінів, мінеральньїх речовин, пектинових речовин, фенольних сполук), що дозволяє їх рекомендувати в якості основних інгредієнтів для виробництва соусу оздоровчого призначення. Puree of plum, cranberry, apple and blend composition currant leaves, rose hips and rose petals Sudanese complex containing biologically active substances (vitamins, mineralnyih substances, pectin, phenolic compounds) that allows them to recommend as the main ingredient for the production of sauce recreational purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів
    (2014) Фролова, Наталія Епінетівна
    Запропоновані рішення дозволяють ефективно переробляти ароматичну сировину та випускати натуральні ароматизатори, застосування яких в харчових продуктах забезпечить їх корисність і безпеку для організму людини. В таких технологіях зацікавлена вітчизняна харчова промисловість. The proposed solution can effectively recycle aromatic raw materials and produce natural flavors whose use in foods will ensure their usefulness and safety for human body. In such technologies concerned domestic food industry.