Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості
    (2022) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості: концентрованого, інтегрованого та диверсифікованого зростання. Визначено, що стратегії розвитку передбачають інноваційний напрям і сприяє підвищенню ефективності управління розвитком. Strategies for the development of enterprises in the bakery industry are considered: concentrated, integrated and diversified growth. It was determined that development strategies provide an innovative direction and contribute to increasing the efficiency of development management.
  • Ескіз
    Документ
    Використання вторинних енергетичних ресурсів в хлібопекарській промисловості
    (2014) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Підвищення ефективності використання енергоресурсів є актуальним завданням для забезпечення конкурентноздатності продукції в умовах різкого зростання цін на енергоносії. В хлібопекарській промисловості особливого значення набуває використання вторинних енергетичних ресурсів (ВЕР). В першу чергу це відноситься до теплових ВЕР, які включають фізичну теплоту газів на виході з пічних агрегатів, фізичної теплоти продукції, теплота робочих тіл примусового охолодження, гарячої води і пари. Improving energy efficiency is an important to ensuring competitiveness of the sharp rising energy prices. In the baking industry specific importance is the use of secondary energy resources (RES). In the first particular this applies to thermal SEP, which include physical heat of gases at the outlet of the furnace units, physical heat production, heat the working medium forced cooling, hot water and steam.
  • Ескіз
    Документ
    What Is the Bakery Industry?
    (2014) Prychyntovska, Vita
    Small, home-based businesses may be subject to less rigorous requirements that larger businesses. Each region, however, may have unique requirements. Regulations may also vary based on whether the bakery products are for human or animal consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження бенчмаркінгових досліджень в хлібопекарській промисловості України
    (2011) Святун, О.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна
    Діяльність хлібопекарських підприємств України значною мірою залежить від здатності адаптувати їх потенціал до умов стрімкого розвитку економічного та конкурентного середовища- Хлібопекарська промисловість належить до таких галузей які стратегічно важливі та гарантують продовольчу безпеку країни.