Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Використання середовища R для аналізу та виявлення причин виникнення некондиційної продукції у макаронному виробництві(2017) Буряченко, Маргарита Миколаївна; Грибков, Сергій ВіталійовичАвторами в роботі здійснено акцентування на аналізі виробничого циклу та вплив його характеристик на кінцевий продукт, але крім цього враховуються показники сировини, не зважаючи на те, що будь-яка сировина прийнята на виробництво, повинна відповідати усім вимогам якості. Крім цього необхідно відмітити, що макаронне виробництво відноситься до потокового не перервного виробництва, адже весь технологічний цикл відбувається таким чином, що його не можна зупиняти, а протікання технологічних процесів чітко розбито на певні етапи, на яких є можливість впливати на технологічний процес. The authors underline the emphasis on the analysis of the production cycle and the impact of its characteristics on the final product, but, in addition, raw material values are taken into account, despite the fact that any raw material accepted for production, must meet all the requirements of quality. In addition, it should be noted that pasta production refers to the flow of non-interrupted production, since the entire technological cycle is in such a way that it can not be stopped, and the flow of technological processes is clearly divided into certain stages, which have an opportunity to influence the technological process.