Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошна
    (2016) Казьміришен, Вячеслав Олександрович; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна
    Яєчні продукти традиційно використовують для збагачення макаронних виробів білком. Сухий яєчний білок (СЯБ), як відомо, покращує структуру макаронних виробів. Egg products traditionally used to enrich the pasta protein. Dry egg white (SYAB) is known to improve the structure of the pasta.
  • Ескіз
    Документ
    Кукурудзяне борошно як складова композиційної суміші для приготування хліба
    (2014) Писарець, Ольга Петрівна; Іванушко, Наталія; Дробот, Віра Іванівна
    Для забезпечення належної якості хліба з композиційної суміші, що містить кукурудзяне борошно необхідно застосовувати певні технологічні заходи. Таким заходом може бути використання поліпшувача «Моле Гранум». To ensure the quality of bread from composite mixture containing corn flour is necessary to apply certain technological measures. This measure would be to use Organic "Mole Granum."