Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Критерії відбору текстів для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовних рецептивних комунікативних компетентностей(2016) Ковальчук, Ольга СергіївнаБеручи до уваги обґрунтовані в методичній літературі критерії відбору навчальних текстів, адаптовані до специфіки нашого дослідження та, спираючись на вимоги Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, Програми з англійської мови для професійного спілкування та враховуючи предмет нашого дослідження, ми виокремили критерії відбору писемних, аудіо та відео текстів для формування англомовних рецептивних комунікативних компетентностей майбутніх фахівців з харчових технологій. Having analysed methodological literature, requirements of the Common European Framework of References, and English for Specific Purposes. National Curriculum for the Universities and, given the subject of our research, we identified criteria for selection of written, audio and video texts to form English receptive communicative competence of future specialists in food technology.