Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Пастовенська, Анна ОлегівнаПротягом останніх років спостерігається досить високий попит на споживання сиркових мас. Така їх популярність зумовлена високою харчовою цінністю, поживними властивостями, а також органолептичними показниками. In recent years there has been quite a high demand for cheese mass consumption. Such popularity is due to their high nutritional value, nutritional and organoleptic characteristics.Документ Прискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленням(2012) Савченко, Олександр АркадійовичЗ метою встановлення можливості прискорення тривалості чеддеризації проведені дослідження з використанням закваски прямого внесення, створеної на основі мезофільних молочнокислих стрептококів. To establish the possibility of accelerating the duration Blockforming studies using direct introduction of starters, created from mesophilic lactic streptococci.Документ Асортимент і якість вершкового сиру(2014) Розпутня, Ірина Петрівна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаДля виробництва вершкового сиру високої якості, необхідно враховувати, як технологію, рецептурний склад, умови зберігання, так і дотримуватися високих гігієнічних стандартів під час виробництва і зберігання. To produce high quality cream cheese, you must consider how technology prescription composition, storage conditions, and observe high standards of hygiene during production and storage.Документ Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру(2014) Гойко, Ірина Юріївна; Прищепа, Марія БорисівнаЗастосування кропу, черемші, базиліку у виробництві кисломо- лочного сиру є доцільним, оскільки вони є джерелом біологічно цінних компонентів. The use of fennel, wild garlic, basil in production kyslomo-lochnoho cheese is appropriate because they are a source of biologically valuable components.