Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення заходів з евакуації виробничого персоналу в закладі ресторанного господарства при виникненні надзвичайних ситуацій(2015) Заєць, Віра Анатоліївна; Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса ПетрівнаДля безпечної діяльності і організації належних умов функціонування закладу ресторанного господарства важливим є створення системи цивільного захисту, метою якої є гарантування безпеки та захисту працівників та відвідувачів закладу харчування, території та довкілля від наслідків можливих надзвичайних ситуацій (НС). For safe operation and proper conditions for the functioning of the institution restaurants important to create a civil defense system, which aims to ensure the safety and security of employees and visitors of dining areas and the environment from the effects of possible emergencies (NA).Документ Особливості реагування на надзвичайні ситуації на малих підприємствах(2014) Вербицька, Богдана; Глуцький, Леонід ІвановичВід ефективності розроблення та впровадження в життя заходів із запобігання та ліквідації надзвичайної ситуації в разі її виникнення залежатиме життя та здоров'я персоналу та відвідувачів цих підприємств і розміри заподіяної шкоди. On the effectiveness of the development and implementation of the measures of prevention and liquidation of emergency in case of its occurrence depends on the life and health of staff and visitors to these companies and the size of damage.Документ "Безпека життєдіяльності" та "Цивільний захист" як складові процесу підготовки та виховання висококваліфікованого фахівця(2013) Нещадим, Лариса Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Слободян, Ольга ПетрівнаГоловним напрямком підготовки студентів є формування знань щодо власної безпеки, засвоєння вмінь на запобігання можливих надзвичайних ситуацій. The main focus is preparing students build knowledge for their own safety, learning skills to prevent possible emergencies.