Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні готелі - підприємства готельної індустрії
    (2019) Дочинець, Інга Вікторівна
    Проведено характеристику та переваги відпочинку в екологічних готелях. Сharacteristics and benefits of recreation in ecological hotels were conducted
  • Ескіз
    Документ
    Особливості проведення екологічного аудиту у м’ясопереробній галузі
    (2019) Білик, Ліна; Попова, Наталія Вікторівна
    В роботі наводяться особливості проведення екологічного аудиту м'ясопереобних підприємств на прикладі ПрАТ "Козятинський м’ясокомбінат". The thesis presents the features of conducting an environmental audit of meat processing enterprises on the example of PJSC "Kozyatyn meat-packing plant".
  • Ескіз
    Документ
    Формування концепції сталого розвитку для економіки України
    (2014) Авраменко, Інна Миколаївна; Салатюк, Ніна Миколаївна
    Перехід до сталого розвитку повинен забезпечувати розв'язання соціально-економічних проблем та збереження сприятливого навколишнього середовища і природно ресурсного потенціалу, а також задоволення потреб теперішніх та майбутніх поколінь. Для вирішення цих проблем необхідно забезпечити стабілізацію екологічної ситуації; поліпшити стан довкілля за рахунок екологізації економічної діяльності, що дасть змогу забезпечити становлення нової моделі господарювання та поширення екологічно орієнтованих методів управління; впроваджувати енерго- і ресурсоощаднітехнології та цілеспрямовані зміни структури економіки. The transition to sustainable development should provide solve socio-economic problems and maintaining a healthy environment and natural resources, as well as meet the needs of present and future generations. To solve these problems it is necessary to stabilize the environmental situation; improve the environment through the greening of industry, which will help ensure the formation of a new economic model and diffusion of environmentally oriented management; implement energy and resursooschadnitehnolohiyi and targeted changes in the structure of the economy.
  • Ескіз
    Документ
    Формування екологічної культури на підприємствах харчової промисловості
    (2014) Лозовська, Наталія Миколаївна
    Постійне зростання забруднення навколишнього середовища призводить до непередбачуваних наслідків. Підприємства харчової промисловості в ре-зультаті виробництва здійснюють велику кількість відходів та викидів. Ви-робництво продуктів харчування є ресурсомістким та передбачає утворення відходів виробництва. The constant increase in pollution leads to unintended consequences. The food industry in the re-production result carry a lot of waste and emissions. You-duction of food is intensive and involves waste production.
  • Ескіз
    Документ
    Стан та перспективи громадських екологічних організації в Київській області
    (2014) Когут, Вікторія Ігорівна; Голубов, Олександр Сергійович
    Необхідно змінити державну інформаційну політику, стимулюючи попит населення на незалежні громадські засоби масової інформації в контексті екологічної інформації, вдосконалити фінансове забезпечення екологічної загальнореспубліканської програми з охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження. You need to change the state information policy, stimulating demand for independent public media in the context of environmental information to improve financial security zahalnorespublikanskoyi environmental programs environmental protection and resource conservation.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні наслідки підприємницької діяльності та їх оцінка
    (2013) Салатюк, Ніна Миколаївна; Півчук, Юлія Миколаївна
    Аналізуються екологічні наслідки підприємницької діяльності на стан природного середовища. Досліджуються основні підходи до оцінки негативного впливу підприємницької діяльності на природу. Пропонується метод обрахування загальних економічних збитків від підприємницької діяльності на природні комплекси.