Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Приготовление пивного сусла с использованием овсяной солода
    (2017) Кошевая, Валентина Николаевна; Мукоид, Роман Николаевич; Лисовская, Ю. Г.
    Главным вопросом остается проблема, как снизить себестоимость готового продукта. Как известно, один из самых распространенных методов, это замена солода насоложенним сырьем. Поэтому в данной работе предложено производство пивного сусла с частичной заменой солода насоложенним сырьем, а именно овсом. The main issue remains the problem of how to reduce the cost price of the finished product. As you know, one of the most common methods is to replace the malt with a pleasing raw material. Therefore, in this paper we propose the production of beer wort with a partial replacement of malt with raw materials, especially oats.
  • Ескіз
    Документ
    Рис як сировина для безглютенових харчових продуктів
    (2013) Скидан, В. О.; Гуріна, Олена Олександрівна; Соболь, Микола Іванович
    Використання пророщеного зерна рису при виготовленні харчових продуктів для хворих на целіакію надасть можливість значно підвищити ефективність їх вживання. Тому метою дослідження було вивчення фізико-хімічних показників сортів рису та визначення можливості виробництва солоду з вітчизняних сортів рису як сировини для аглютенових харчових продуктів. The use of sprouted grains of rice in the manufacture of foods for celiac disease will greatly improve the efficiency of their application. Therefore the aim of the study was to investigate the physico-chemical parameters of rice varieties and determine the feasibility of domestic malting varieties of rice as raw material for a gluten-free foods.