Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Конструювання рецептур солоних сирних паст підвищеної харчової цінності(2017) Личак, Анастасія; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаПроаналізовано жирокислотний склад солоної сирної пасти, виготовленої за традиційною рецептурою. Запропоновано збалансовану за вмістом жирів рецептуру сирної пасти з використанням майонезу та фундуку. The fatty acid composition of salted cheese paste made according to a traditional recipe is analyzed. A fat-balanced recipe for cheese paste with mayonnaise and hazelnuts has been proposed.Документ Перспективи розвитку олієжирової галузі на основі сировинної бази горіхоплідних культур та виробництва інноваційних товарів(2014) Луцяк, Віталій ВасильовичНа сьогоднішній день с/г підприємствами грецький горіх майже не вирощується, 99 % валових зборів припадає на господарства населення. В таких умовах Україна залишається в п'ятірці світових лідерів з виробництва грецьких горіхів. To date, s / d enterprises walnuts grown almost 99% of gross fees account for households. Under these conditions, Ukraine is in the top five global leaders in walnuts.