Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Підбір поживного середовища для нагромадження лактобактерій(2014) Коваленко, Людмила; Гарда, Світлана Олександрівна; Даниленко, Світлана ГригорівнаБагаторічна практика культивування молочнокислих бактерій в монокультурі або в композиції із іншими молочнокислими бактеріями показала, що найкращою основою поживних середовищ є МПЦ. Our practice cultivation of lactic acid bacteria in monoculture or in composition with other lactic acid bacteria showed that the best means of growth media are MPTS.Документ Value of yoghurt(2014) Yarosh, Y.; Strizhnova, MariannaDairy products are usually high energy-yielding food products. A production plant for the processing of milk is called a dairy or a dairy factory. Apart from breastfed infants, the human consumption of dairy products is sourced primarily from the milk of cows, yet goats, sheep, yaks, horses, camels, and other mammals are other sources of dairy products consumed by humans.