Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Підбір поживного середовища для нагромадження лактобактерій
    (2014) Коваленко, Людмила; Гарда, Світлана Олександрівна; Даниленко, Світлана Григорівна
    Багаторічна практика культивування молочнокислих бактерій в монокультурі або в композиції із іншими молочнокислими бактеріями показала, що найкращою основою поживних середовищ є МПЦ. Our practice cultivation of lactic acid bacteria in monoculture or in composition with other lactic acid bacteria showed that the best means of growth media are MPTS.
  • Ескіз
    Документ
    Value of yoghurt
    (2014) Yarosh, Y.; Strizhnova, Marianna
    Dairy products are usually high energy-yielding food products. A production plant for the processing of milk is called a dairy or a dairy factory. Apart from breastfed infants, the human consumption of dairy products is sourced primarily from the milk of cows, yet goats, sheep, yaks, horses, camels, and other mammals are other sources of dairy products consumed by humans.