Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу старіння пива(2024) Кірієнко, Сергій Костянтинович; Мукоїд, Роман Миколайович; Хіврич, Борис ІвановичЗ кожним днем перед виробниками пива все гостріше постає проблема тривалого зберігання пива. Особливо великі компанії зацікавлені щоб термін придатності пива був максимально довгим. Сьогодні дуже складно вразити споживача якимось специфічним сортом пива, чи цікавим ароматом та смаком. Маленькі пивоварні в усьому світі виробляють тисячі унікальних сортів, як місцевого значення так і відомих усьому світу. Але оригінальний смак такого пива можна відчути тільки приїхавши в регіон де його виготовляють.Документ Beer ageing(2024) Kiriyenko, Serhiy; Mukoid, RomanThe problem of long-term storage of beer is becoming increasingly acute for breweries every day. Especially large companies are interested in the shelf life of beer being as long as possible. Today, it is very difficult to impress the consumer with a specific type of beer or an interesting aroma and taste. Small breweries around the world produce thousands of unique varieties, local and world famous. But the original taste of such beer can be felt only by going to the region where it is made.Документ Дослідження якості молока довготривалого зберігання(2016) Писаренко, Анна Олександрівна; Аннєнкова, Надія БорисівнаВідомо, що споживання молока довготривалого зберігання становить 75% від загально вживання молока. Це пов’язане з тим, що таке молоко має високі органолептичні властивості, довго зберігається навіть у відкритій тарі. We know that long-term storage of milk consumption is 75% of the total consumption of milk. This is due to the fact that this milk has high organoleptic properties, long shelf life, even in an open container.